Нова модна дестинация

Kipra – първият бранд от POP UP месеца в Bulgaria Mall

18 February 2021

 

Kipra е първият бранд, който се включва в инициативата на Bulgaria Mall - POP UP month. Какво представлява тя?

През следващите седмици молът ще даде възможност на няколко модни и детски брандове на селектирани български дизайнери да се срещнат на живо с купувачите и почитателите си, защото до момента от тях е можело да се пазарува само онлайн. По този начин Bulgaria Mall отваря врати към едно ново и вълнуващо шопинг преживяване, давайки възможност на клиентите да се докоснат до бранда на живо.

Кои са Kipra?

“Кипра е усмивка. Пламъче в очите. Кипра е да виждаш хубавото покрай теб и да не пропускаш да му се порадваш.Кипра е животът, любовта, природата – всичко, което ни вдъхнови да създадем обувки и чанти с отличителни черти и характер.Мангошите няма как да сбъркаш – нужно ти е само да ги погледнеш и виждаш как един тон магия е превърнала простичките галоши в неповторими, свежи и модерни обувки, с които винаги ще се отличиш в тълпата.А чантите ще поберат всичките ти тайни и ще разказват истории – романтични, кокетни, истински“, това казва Мариела Скендерова, създателката на този отличаващ се и вдъхновяващ бранд.

Всички мангоши и чанти Кипра са ръчно изработени от качествени материали, а за направата им се влага цялата красота, вдъхновение и любов, които дизайнерката открива в света около себе си.

Какво може да откриете в POP UP магазин Kipra?

Обувки, чанти и дори нашийници за косматите ви приятели. При всички продукти се балансира между здравина, практичност и дизайн, ползвайки комбинация от материали, които гарантират както добрия вид, така и здравината на продукта.

POP UP магазинът KIPRA вече ви очаква на ниво +2 в Bulgaria Mall до 15 март. Работното им време е от 11:00 до 20:00 часа, всеки ден.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР