Меган и Хари очакват второ дете

eva.bg 15 February 2021

Една хубава новина от херцозите на Съсекс – двамата съобщиха официално, че семейството ми ще се увеличи с още един член.

Новината бе разгласена чрез черно-бяла снимка, на която се вижда коремът на Меган Макръл. Кадърът е много романтичен, зареден с онази емоция и любов, която излъчват родителите в очакване на бебе.

„Арчи ще става батко. Херцогът и херцогинята на Съсекс с огромна радост очакват второто си дете“, съобщи говорителят на двамата. Със сигурност датата, която избраха за съобщаване на новината, не е случайна – точно на Свети Валентин. Именно на този специален празник през далечната 1984 г. и принцеса Даяна съобщава, че е бременна с принц Хари.

Само преди няколко месеца 39-годишната Меган разкри, че двамата са перживели трагедията на спонтанния аборт, след като са загубили бебето, което са очаквали миналата година.

„Да загубиш дете означава да носиш със себе си почти непоносима скръб. Много хора са го преживели, но малцина говорят за това“, каза тогава Маркъл.

Първородният им син Арчи се роди на 6 май 2019 година. Все още не е ясно какъв ще е полът на това бебе, но едва ли двамата ще го разкрият преди раждането.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР