Меган Маркъл е претърпяла спонтанен аборт

През юли месец тя и Хари са загубили второто си дете

eva.bg 25 November 2020

Снимка: getty images/guliver, instagram

Меган Маркъл разкри в статия за New York Times, че е претърпяла спонтанен аборт това лято. Съпругата на принц Хари разказва в емоционално есе драмата, през която са минали двамата и колко им е трудно и в момента.

Всичко се случило в една юлска сутрин, която „започнала обикновено като всеки друг ден“, пише бившата актриса. Тя "станала, нахранила кучетата, прибрала дрехите на Арчи, вързала си косата на опашка и се навела да вземе сина си от креватчето". В този момент се случило.

Докато сменяла пелените на Арчи почувствала много силна болка. „Строполих се на пода с бебето в ръце, тананикайки приспивна песничка, за да успокоя и двама ни. Веселата мелодия бе в ярък контраст с усещането ми, че нещо не е наред. И докато държах силно първородното си дете, аз разбрах, че съм загубила второто“, казва в статията тя.

Веднага била откарана в болница в Лос Анджелис. „Часове по-късно лежах в болничното легло и държах ръката на съпруга си. Усетих че дланта му е влажна и целунах кокалчета му, мокри от сълзите и на двама ни. Чудех се как ще се излекуваме от тази загуба. Виждах разбитото сърце на съпруга ми, докато той се опитваше да събере натрошените парчета на моето“, пише още Меган Маркъл в материала, озаглавен „Загубите, които споделяме“.

Тя казва още, че загубата и болката ги измъчват оттогава и са част от тях и в момента. „Да загубиш дете означава да носиш със себе си почти непоносима скръб. Много хора са го преживели, но малцина говорят за това“, казва още Маркъл.

Първородният им син Арчи се роди на 6 май 2019 година. До този момент никой не знаеше, че са очаквали второ дете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР