Карла Бруни: Живот във визии

eva.bg 09 February 2021

Снимка: YouTube

Последният участник в очарователната рубрика на Vogue, в която знаменитости разказват живота си през визиите си до момента, е Карла Бруни.

В 10 минути супермоделът и едно от най-запомнящите се лица в индустрията разказва подробности за седмиците на модата, за работата си с дизайнерите през годините, връщайки се до далечната 1988 г.

„Започнах да работя с Карл Лагерфелд още от 80-те и това не се промени до момента, в който ни напусна. Забавното нещо при Карл е, че той винаги закъсняваше толкова много… Понякога си казвам: „Наистина ли Карл си отиде, или просто закъснява и всеки момент ще се появи…“, казва през усмивка Бруни.

Когато стига до кадър от 1996 г. Карла разказва за процеса на снимки:

„Тогава не можехме да поправим грешките си на компютър по-късно. Всичко, което излезе на снимката, оставаше. Ретушът бе почти невъзможен. Затова всичко в един кадър беше важно, особено добрата светлина. Перфектната прическа, грим и светлина – всичко се свеждаше до тях. Но пък и чарът на креативния процес е именно в това. Винаги имаше стремеж към съвършенство“, разказва Карла.

Вижте живота на Карла Бруни, разказан през модата, в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР