Доли Партън: Живот във визии

eva.bg 14 October 2020

Снимка: YouTube Vogue

Една от най-интересните видео рубрики, които модната библия Vogue е създавала досега, е тази, в която големи знаменитости се връщат назад към първите си големи изяви и разказват повече за емблематичните си визии, които историята на модата помни.

Последният гост на формата е Доли Партън, която си спомни за далечната 1974 г. – годината, в която излиза един от най-големите й хитове, „Jolene“.

„Това беше невероятна година за мен. След като „Jolene“беше такава сензация, издадох цял албум, кръстен на песента.“, разказва Доли.

Тя споделя още, че никога не се е смятала за модна икона: „Никога в живота си не съм се възприемала като стилна. Затова просто ще ви разказвам историите, стоящи зад тези визии.“

През 70-те често се случва Доли сама избира стайлинга си, който е доста повлиян от кънтри стила, предвид факта, че тя е рожба на Тенеси – Меката на кънтри музиката.

„Никога не оставих кънтри музиката зад гърба си. Винаги съм казвала, че където и да отида, каквото и да правя, кънтрито ще бъде с мен, защото то е в сърцето ми“, казва Партън.

Вижте най-иконичните й визии от 70-те до днес в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР