Нов емблематичен продукт против стареене

Интензивна грижа против бръчки и за укрепване на кожата на базата на хиалуронова киселина от Vichy

22 January 2021

Знаете ли, че с нарастването на неинвазивните естетични процедури през последните години хиалуроновата киселина се доказа като една от ключовите съставки в грижата против стареене? В крак с най-новите тенденции в областта на дерматологията специалистите на Vichy разработиха първата иновация против стареене под формата на серум с 1,5% чиста хиалуронова киселина – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler серум за лице и очи.

Въпреки че около 80% от стареенето на кожата се дължи на вредното влияние на външните фактори и начина на живот, добрата новина е, че правилната грижа за кожата на лицето до голяма степен може да подобри здравето на кожата отвън и отвътре. В борбата срещу въздействието на външните фактори и под мотото „Здравето е от съществено значение – започнете от кожата“, специалистите от Vichy създадоха усъвършенствана иновация Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler серум за лице и очи с мощна молекула – хиалуронова киселина, която влияе положително на съединителната тъкан и по този начин възстановява еластичността и плътността на кожата и намалява признаците на стареене и видимостта на бръчките. Ефективният серум, предназначен за лицето и околоочния контур, въздейства целево срещу съществуващите бръчки и фините линии.

Компенсира 100% от дневната загуба на хиалуронова киселина от епидермиса

Основната роля на хиалуроновата киселина е, че „свързва“ водата, хидратира кожата, активира производството на колаген и еластин и подобрява абсорбцията на останалите активни съставки. Освен че ефективно задържа резервите вода в дермата, за да предотврати изсушаването на епидермиса, хиалуроновата киселина отвежда също хранителните вещества до клетките на кожата и стимулира тяхната регенерация.

Мощна синергия между подбрани съставки, които дерматолозите харесват и препоръчват

Серумът за лице и очи Vichy iftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler е подсилен с мощни дермокозметични активни съставки като 1,5% чиста хиалуронова киселина с различни молекулни маси с прогресивен ефект, защитният витамин Cg (аскорбил глюкозид), който има противовъзпалителен ефект благодарение на антиоксидантното си действие, ефективни пептиди, които действат срещу бръчките и уникалната термална вода Vichy.

Двойно действие и приложение – за лицето и зоната около очите

Още една иновация – сега под формата на серум за интензивна хидратация и грижа за кожата на лицето и околоочния контур. Дермокозметичната формула с висока толерантност се грижи за кожата на лицето и зоната около очите. Формулата е потвърдена с клинично изпитване върху чувствителна кожа и тествана под контрола на дерматолози и офталмолози.

Иновативният серум против стареене на Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler се предлага в елегантна прозрачна опаковка с прецизен апликатор, който прави нанасянето и поддържането на кожата още по-лесно.

За оптимални резултати е препоръчително като първа стъпка в грижата против стареене нанасяне на серума Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, а като следващата – дневния крем LiftActiv Supreme Day, предназначен за нормална и смесена кожа, който има продължително лифтинг действие през целия ден, подхранва и хидратира кожата, коригира несъвършенствата, намалява видимостта на бръчките и съдържа рамноза и хипоалергенен кофеин. Увеличаващото се вредно въздействие на UV лъчите е известно, затова в помощ на редовната грижа и защитата на кожата Vichy предложи още една иновация – крема LiftActiv Supreme SPF 30 с двойно действие – намалява и намалява бръчките и укрепва кожата. С лека и силно хидратираща текстура и свеж аромат.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР