Доли Партън на 75

„Изглеждам толкова млада, колкото пластичният ми хирург реши. Всичко върху мен е „нарисувано“, няма нищо естествено. Единственото истинско нещо е сърцето ми“, казва с усмивка тя.

19 January 2021

„Не меря живота си в цифри. Аз никога няма да съм стара, защото нямам време да остарявам. Не мога да се спра за достатъчно дълго време, за да остарея. Мога да се обзаложа с вас, че и на 95 години ще изглеждам по същия начин, няма да съм много по-различна“, заяви наскоро Доли Партън.

Е, ще почакаме още време, докато видим дали наистина ще изглежда толкова добре и на 95, защото днес Доли Партън празнува своя 75-и рожден ден. Да, в момента също изглежда впечатляващо за своите години, но пък певицата никога не е крила, че редовно прибягва до услугите на пластичната и естетична хирургия. „Изглеждам толкова млада, колкото пластичният ми хирург реши. Всичко върху мен е „нарисувано“, няма нищо естествено. Единственото истинско нещо е сърцето ми“, казва с усмивка тя.

Ето и още няколко любопитни факти и признания относно тази впечатляваща жена и изпълнител, която в Америка всички боготворят.

- Доли Партън никога не облича една и съща дреха два пъти. „Тази блуза, с която съм в момента, след като интервюто свърши ще бъде прибрана и заключена в гардероба, така че никога повече да не я видя. Не нося дрехи по два пъти. Без значение, дали съм с тях само няколко часа или по-дълго. Без значение по какъв повод съм ги облякла и кой ме е видял с тях“, каза кънтри певицата. При това, почти всичките й дрехи са шити по поръчка заради ниския й ръст и огромен бюст.

- На най-често отправяния към нея въпрос, а именно нейни ли са тези изумителни гърди, тя обича да отговаря: „Да, мои са. Купих ги, тоест платих за тях. Значи са мои.“

- Певицата признава, че има перука за всеки ден от годината. Ако се наложило, може да се облече, гримира и приготви за излизане точно за 20 минути. Но предпочитала да има поне час на разположение – все пак как да решиш коя от всички тези перуки да сложиш? „Не съм ги броила, но със сигурност са поне 365, защото всеки ден съм с различна. Ако съм си вкъщи обаче, не си слагам перука. Тогава съм със собствената си коса и гледам винаги да е боядисана – руса, естествено“, заяви в интервю Доли Партън.

- Може би все още има някой, който не знае, че оригиналът на песента I will always love you („Аз винаги ще те обичам“), позната повече като „песента на Уитни Хюстън от филма „Бодигард“ всъщност е написана – и текст, и музика – именно от Доли Партън.

- Доли Партън има принос за създаването на ваксината срещу COVID-19 на "Модерна". Певицата е направила дарение от 1 милион долара за разработването й.

- Тя отказва да се пенсионира. „Не знам какво бих правила. Не знам дори какво означава самата дума „пенсиониран“. Може би бих го направила само, ако съпругът ми беше болен и се нуждае да съм до него или пък ако аз съм прекалено болна, за да стана от леглото. Но и тогава пак бих продължила да пиша песни, да давам бизнес идеи, да говоря по телефона, да творя. Мисля, че ако не съм заета, ще си отида много бързо“.

- Доли Партън е жена на ритуалите и навиците. Сред тях са, например, правилото й никой никога да не я вижда без грим и перука, включително съпругът й. Освен това всяка сутрин тя ставала рано, за да има време да си поговори с Бог и да се помоли.

- Не съжалява, че няма деца. Даже е доволна от избора, който е направила. „Често си мисля, че не съм създадена, за да имам деца, не ми е било писано, защото така всички чужди деца са и мои. “

- С основание медиите наричат мистериозния съпруг на Доли Партън Карл Дийн „съпруг отшелник“, „най-загадъчният съпруг на планетата“, „тайнственият мистър Доли Партън“... В един момент из публичното пространство плъзва мълвата, че може би този човек въобще не съществува, понеже двамата с Доли почти не са снимани заедно – за 50 години имат най-много 20 общи снимки – и никога не ходят заедно на каквито и да било събития. Започват да го наричат „вторият Йети“ или „второто чудовище от Лох Нес“, тъй като хората, виждали го от плът и кръв, се броят на пръстите на двете ръце. Повече за тяхната странна любовна история може да прочетете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР