Какъв ще е хонорарът им за новите епизоди и ще заместят ли Саманта?

eva.bg 14 January 2021

Интересни са последните новини около възраждането на сериала „Сексът и градът“, чиито нови епизоди ще започнат да се снимат през пролетта в Ню Йорк.

След като стана ясно, че Ким Катрал, която играе Саманта в шоуто, няма да участва в новите епизоди заради разногласия с останалите актриси и най-вече със Сара Джесика Паркър, сега от екипа на тв продукцията разкриват, че няма да й търсят заместничка. Това опровергава слуховете, че вместо Саманта към тройката ветерани ще се присъедини ново лице, което по всяка вероятност ще е чернокожа актриса. Не, ще си останат три. Поне засега информацията е такава.

Другите новини са относно хонорара, който са си договорили актрисите за новите епизоди. А именно: Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън ще печелят по един милион долара на епизод.

Засега са планирани десет епизода, което означава, че със сигурност ще спечелят по десет милиона долара. Все още не е ясно обаче кой какъв процент от разпространението и печалбата на филма си е договорил, но със сигурност там най-много в банковата си сметка ще внесе Сара Джесика Паркър.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР