Ваканцията на Салма Хайек продължава

Салма Хайек и нейното синьо лято през януари

eva.bg 08 January 2021

От началото на новата година Салма Хайек не спира да споделя снимки от все още продължаващата й зимно-новогодишна ваканция, която прилича на безоблачно лято през август.

И освен, че ни кара (не)благородно да завиждаме на екзотичната дестинация, където посрещна новата година и продължава да се забавлява и в момента, 54-годишната актриса многократно ни впечатли с удивителната си визия.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Салма Хайек пусна няколко свои снимки по бански, които няма как да не предизвикат всеобщо възхищения. Да, изглежда невероятно и няма намерение да го крие. Нещо повече, явно държи да ни покаже в колко добра форма се намира в момента.

Независимо дали е по бански в басейна, в градината с кокос в ръка или пък на челна стойка в морето – Салма е удивителна и може да се убедите в това в галерията ни.

„Баба ми беше невероятна красавица. Почина на 96 години и нямаше нито една бръчка. Тя беше козметик и си забъркваше сама кремове и маски. Трябва да видите и майка ми как изглежда в момента. Семейството ни пази някои тайни“, заяви преди време Хайек. Така че явно неувяхващата красота се предава по наследство.

Хайек неведнъж е споделяла, че е страдала от ниско самочувствие, че невинаги е била в толкова добра форма и е имало сериозни периоди, когато изобщо не е харесвала това, което вижда в огледалото. Сега обаче е повече от доволна и иска да всички да я видят. А съветът й към всички вас, скъпи дами, е да започнете да се харесвате.

Ние, жените, все смятаме, че не сме достатъчно добри в работата, достатъчно добри за мъжа, който ни изневерява, за децата ни, които винаги искат повече от това, което им даваме. Жените работят повече от мъжете, по-взискателни са спрямо себе си и въпреки това непрекъснато имат усещането, че не е достатъчно. Поради тази причина нямат увереността и самочувствието да поискат по-добра работа, по-добри условия, по-добро заплащане, по-добро отношение“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР