Салма Хайек: Високите токчета искат жертви!

eva.bg 07 October 2020

Снимка: Instagram

Салма Хайек обожава високите обувки и те са неизменна част от стила й.

Актрисата се похвали с част от колекцията си токчета Gucci в Инстаграм. Някои от тях бяха впечатляващо високи. Хайек се разделя с високите обувки само в краен случай. Когато през 2011 г. претърпява контузия на крака, лекарите й забраняват да носи токчета известно време.

„Тази забрана е просто ужасна. Често казвам, че ако не бяха високите обувки, сега нямаше да се снимам в киното, а още щях да съм в Коацакоалкос, Мексико, вероятно с 10 деца“, пошегува се Салма тогава.

На снимката тя блажено лежи сред някои от любимите си обувки: „Вероятно си мислите, че тук просто се наслаждавам на прекрасните ми токчета Gucci. Това, което не виждате на снимката обаче е, че в този момент съм подложена на рефлексология“, написа тя.

Рефлексологията е древна китайска практика, представляваща зонова терапия. Тя показва наличието на неврологична връзка между определени рефлексни точки по стъпалата, ръцете, ушите и вътрешните органи. Когато тези рефлексни точки се третират (с интензивно, кратко притискане), напрежението и стресът се освобождават от тялото.

Очевидно Салма е готова на жертви в името на своите високи обувки, но после не подминава и възстановяващата терапия.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР