Нов ден, ново селфи без грим от Салма Хайек

eva.bg 15 June 2020

Снимка: Instagram

И ние ако изглеждахме толкова добре на 53 години, колкото Салма Хайек, сигурно щяхме да пускаме непрекъснато селфита без грим в Инстаграм. Та как да не покажеш на всички перфектните си гени и резултата от добре поддържаната кожа.

В тази връзка, Салма Хайек пусна поредното си селфи без грим и без бюти режими и допълнителни обработки за разкрасяване. Този път тя позира на фона на буйна растителност, като хаштаговете към поста бяха #nofilter #nature.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

И въпреки че тя безспорно изглежда страхотно за възрастта си, наскоро актрисата призна, че е имала много лични и тежки битки със самочувствието и реакцията й на това, което вижда в огледалото. Дълги години е живяла с мисълта, че не е достатъчно красива, че има прекалено много недостатъци.

„Любимите ми дни са, когато не нося грим и не се оглеждам в огледалото, защото изобщо не ми пука как изглеждам“, сподели миналия месец пред списания People Салма Хайек.

Когато сега гледам свои снимки от 30-те или 40-те си години, се намирам за много по-красива, отколкото тогава мислех за себе си. Толкова много се критикувах и бях така безпощадна към себе си.

Сега, когато се погледна в огледалото и видя неща, които не харесвам, си мисля колко много ще се харесвам след десет години, когато гледам свои снимки от сега“, каза още актрисата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР