Всички искат да са като Кейт

eva.bg 04 January 2021

Кейт Мидълтън бе обявена за най-големият моден инфлуенсър във Великобритания, измествайки Меган Маркъл, която миналата година бе на първо място във въпросната класация. След като тя и Хари избягаха от Острова обаче, влиянието й драстично спадна и сега херцогинята на Кеймбридж е пълен властелин по отношение на налагане на модни тенденции.

Класацията се прави въз основа на това как носените от знаменитостите тоалети са повлияли на повишаване на продажбите на конкретни артикули, популяризиране на брандове или налагане на тенденции в облеклото.

След анализа на модните експерти за 2020 година топ 3 на модните инфлуенсъри се допълва от телевизионната водеща Холи Уилоубай и на трето място все пак е Меган Маркъл.

Що се отнася до влиянието на Кейт с модните си избори, ето и кратко резюме:

- Търсенето на рокли с флорални мотиви се е увеличило с 112%, след като Кейт заложи няколко пъти на тоалети с подобни десени и принтове.

- Интересът към ризи с бродерии се е увеличил с 106%.

- Търсенето на жилетки се е увеличило с 67%.

- Интересът към вталените и карираните палта се е повишил с 32%.

Предлагаме ви кратка разходка из гардероба на херцогинята на Кеймбридж за изминалата 2020 година, макар повечето й ангажименти да бяха сведени до участия в онлайн събития, срещи и дискусии.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР