В условия на пандемия и децата стават професионални фотографи

eva.bg 04 December 2020

Пандемията от коронавирус изправи звездите пред доста затруднения в професионален план, променяйки драстично професионалните им изяви и ангажименти.

Изключително малко са филмовите продукции, които се решиха да започнат снимки тази година, стремейки се да спазват всички правила за безопасност. Червените килими в досегашния им вариант напълно изчезнаха, няма ги вече е пищните церемонии, концертите, промоциите, рекламните събития...

Пандемията усложни многократно и работата на списанията, имайки предвид фотосесиите. Това обаче не означава, че не може да се сложи един прекрасен Матю Макконъхи на корица. Дори когато е под карантина в дома си със семейството. Просто в ролята на фотографи влизат най-близките му хора, тоест - в случая става въпрос за децата му.

Съпругата на Матю Макконъхи пусна снимка в Инстаграм, показвайки как двете им по-големи деца снимат известния си татко за корица на списание, поради невъзможността да бъде допуснат професионален фотограф в обкръжението им. На снимката се вижда как 12-годишният Леви и 10-годишната Вида полагат огромно старание, за да уловят специфичното емоционално състояние на баща си и да го предадат в кадъра.

„Заради карантината не можехме да направим нормална фотосесия, затова децата станаха професионални фотографи за последните корици на Матю. Невероятно е какво направиха“, заяви Камила в поста.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР