Тази Коледа заложете на първокласен стил

Инвестирайте във визията си и зарадвайте любим човек с Calvin Klein Jeans

eva.bg 26 November 2020

Не е нужен конкретен повод, за да инвестирате във визията си и в това да се чувствате невероятно. Въпреки това коледното настроение настъпва с пълна сила и няма по-чудесен момент от този, за да обърнете внимание на себе си и да зарадвате любим човек.

Тази Коледа заложете на безупречния стил, който носи истинско удоволствие, но и практичност. Какъв по-хубав подарък? А онзи стил, който никога не излиза от мода и е устойчив на времето е именно непринуден, небрежен и заедно с това адски шик.

Да, говорим за линията Calvin Klein Jeans, в чието американско сърце отдавна бяха примирени провокацията и естествената визия, с които се чувстваме по-уверени от всякога – себе си в пълния смисъл на думата!

Стилът и комфортът тук не са в противоречие. Залагайки на изчистена естетика, в която луксозните акценти се вписват чудесно, Calvin Klein Jeans ни изкушават с някои от иконичните си модели като линията за бельо и вечните джинси, с които модната къща направи същинска революция през 70-те.

Споделяме с вас някои от любимите си артикули за този сезон. Вижте повече в галерията ни.

За него

Както споменахме по-горе, денимът е задължителен във всеки един гардероб. Може да бъде съчетаван с каквото пожелаем, но няма нищо по-сигурно от класическото изчистено черно. Тук се спираме на два артикула от Calvin Klein Jeans, завършени елегантно с монограмни лого детайли.

За онези господа, които предпочитат да залагат на по-изразителна визия, карираната риза е задължителна.

Перфектният завършек на всеки аутфит през студения сезон са плетените шалове и шапки.

За нея

Дамите не напускат дома си без задължителния си аксесоар (и „помощник“ в ежедневието)– чантата. Компактните модели през рамо продължават да бъдат най-желаният избор и през този сезон, а искрящите бели нюанси пасват навсякъде.

За онези, които имат око към детайлите, стилният черен колан от гладка кожа с моногармна CK катарама е същинска модна находка.

И при дамите шапката и шалът са основни аксесоари през зимата. Никога не можете да сбъркате, избирайки черното.

Тези и още продукти от последните колекции на бранда може да намерите в магазините на Calvin Klein Jeans в Paradise Center и Serdika Center. Побързайте, в магазина ви очакват специални празнични ценови предложения!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР