Мария Игнатова и Нойзи признаха връзката си и на екран

eva.bg 22 November 2020

В емоционално обръщение в предаването „Търси се“ по БиТиВи Ивайло Нойзи Цветков призна любовта си към Мария Игнатова.

За връзката между двамата се говори от началото на годината, но за първи път те я официализираха по време на снимките за октомврийската корица на EVA. Тогава Нойзи се появи в кадър като ръка, която обгръща Мария през кръста. В интервюто си за броя Мария пък призна, че в момента изживява голямата си любов.

„Нежна, умозрителна, софистицирана, моят гещалт и моят метасмисъл едновременно. Тя е като океана на Соларис – поглъща те и се губиш вътре, и няма спасение след това. А онзи въпрос с огледалцето на стената, да ме извинява Снежанка, но според мен има ясен и категоричен отговор. Тя е вечната жена, тя е Ева и Лилит в едно, но най-вече тя е Мария“ – каза в "Търси се" Нойзи, който за първи път изневерява на ироничното си и дистанцирано от лични изповеди екранно поведение.

Интервюто на Мария Игнатова за EVA четете във вторник на eva.bg.

1 КОМЕНТАР
1
Марина Георгиева
19 December 2020, 15:03

Един интелектуалец, яхнал метлата на възкресяване на своята популярност и новото му наместване в пластовете на коректно политически говорещите медии, плюс една посредствена, добродушна руса сладурана, която не можеш да разбереш/и си спомниш с какво/ благодарвние на кои точно свои качества, е известна и дългогодишно битуваща в TV пространството.. Чист нескончаем PR.. докато новоанонсиращата се двойка успее да извлече максимални пози от новата си битност на влюбени... Успех...

ТВОЯТ КОМЕНТАР