В края на 2020 е време за награди и класации

Публиката решава за девети пореден път в класацията за най-добро развлекателно съдържание - ECA 2020

18 November 2020

Краят на 2020-а наближава с пълна сила и е време за деветото издание на годишната класация на списание HiComm за най-добро развлекателно съдържание – ECA 2020. Игра, Сериал, Мобилен софтуер, Филм и Песен на годината са само част от 11-те категории, в които публиката може да даде своя глас, а един от участвалите да спечели голямата награда – 55-инчовия телевизор OLED805, осигурена от Philips. През тази година за първи път в класацията влиза и нов сегмент – Подкаст на годината, в която конкуренцията се очертава да бъде оспорвана.

Кой филм е по-запомнящ се – Tenet или Bad Boys for Life, или пък някое от другите предложения, подбрани от екипа на HiComm, заслужава първото място? Кой претендент за „Оскар“ се е харесал най-много на публиката – Hamilton, Nomadland или One Night In Miami? Коя песен е звучала най-често през 2020: Papi Hans – „Стига“, Stop the Schizo – Firecrackers или Mila Robert – „Всичко рязко светва“ или някое друго парче? Ще разберем в края на ноември на glasuvai.hicomm.bg.

Традиционно най-оспорваната категория в класацията е тази на сериалите. Екипът на HiComm е номинирал девет силни предложения, между които Raised By Wolves, Mandalorian, Upload, Devs, The Boys. Номинациите и в другите категории също са наистина интересни – в Подкаст са включени някои от най-силните издания в родната подкаст сцена, между които Говори Интернет, Ratio и Свръхчовекът с Георги Ненов. В Мобилен софтуер ще откриете полезни приложения като българското Ucha.se, Plex и PicsArt Photo Studio.

Не e пропуснато и българското кино, като тази година в класацията влизат няколко много силни български ленти, между които „Диви и щастливи“, „Котка в стената“ и „18% сиво“.

Екипът на HiComm е помислил и за геймърите, като тази година гейм заглавията са разпределени в две категории – Мобилни и Видеоигри, а тук ще видим силни претенденти като The Last Of Us Part 2, DOOM Eternal, Ghost оf Tsushima и мобилните заглавия Call of Duty: Mobile, Battle Chasers: Night War и eFootball PES 2020.

На glasuvai.hicomm.bg може да разгледате избраните претенденти във всяка от 11-те категории и да дадете глас за своите фаворити.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР