Адреа Бочели с послание за вяра, надежда и милосърдие

15 November 2020

На 12-ти декември Адреа Бочели ще изнесе празничен лайвстрийм концерт „Believe in Christmas” на живо от Teatro Regio Di Parma в Парма, Италия.

Единственото по рода си, заснето от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи изпълнения на Андреа, който ще получи подкрепа от други музиканти и специални звездни гости. Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони.

А дотогава може да се насадите на музиката и гласа му с новия албум Believe, който излиза и на родния пазар. Албумът е забележителна колекция от песни, които са поддържали и вдъхновявали Бочели през годините. В него са включени и дуети с Alison Krauss и Cecilia Bartoli – 2 изпълнителки, чиито неповторими гласове са слушани и обичани навсякъде по света, неиздавано произведение от късния период на легендарния италиански композитор Ennio Morricone, както и ‘Gratia Plena’ – финалната песен от новия високооценен от критиците филм – “Fatima”. Специално за албума Бочели композира и свои лични интерперетации на великите класики ‘Ave Maria’ и ‘Padre Nostro’.

Believe разглежда много лични за Бочели теми. Той казва: “Концепцията зад албума е базирана на 3 думи: вяра, надежда и милосърдие. Това са онези 3 изключителни неща, които придават смисъл и завършеност на нашите животи.”

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР