Джони Деп изгуби делото за клевета срещу британски таблоид

eva.bg 03 November 2020

Снимка: Getty Images

Съдебната борба между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд, която трябва да изясни кой е бил насилникът в брака им, ще продължи дълго. Междувременно Деп заведе дело срещу британския таблоид The Sun, който в разгара на скандала нарече актьора с ужасното определение „бияч на съпруги“.

Джони обаче изгуби делото а клевета, което продължи три седмици. През този период съдията от Върховния съд на Лондон изслушваше показанията на Амбър и Джони, които разказваха за своя бурен брак и разкриваха шокиращи случки.

След като и двамата се обвиняваха категорично в насилие, съдията счете, че публикуваните думи от страна на The Sun са „верни по същество“ и не може да се говори за клевета.

Джони не можа да изчисти името си в съда, но след изтичането на аудио записи от скандалите му с Хърд у дома преди месеци (оказва се, че самата актриса е записвала разговорите им за свои лични цели), много неща излязоха наяве и хората в интернет пространството са предимно на страната на Деп. Записите се разпространиха толкова бързо, че скоро Амбър се видя принудена да деактивира възможността за коментари в социалните й профили, защото много хора я обвиняват в лъжливи показания, държейки я отговорна, че проваля живота на бившия си съпруг.

Четете повече за записите и съдебните битки между двамата тук. Припомняме, че за Хърд това е „война на живот и смърт“, защото е застрашена да влезе в затвора, ако се докаже, че показанията й наистина са били неверни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР