Su misura или „ушиване по мярка“

29 October 2020

Su misura, както италианците гордо наричат “ушиването по мярка”, е едно уникално преживяване. Тази ексклузивна услуга носи отпечатъка на шивашкото майсторството на бранда Ermenegildo Zegna и гарантира избор от над 500 изключителни материи, сред които Trofeo,  15 MilMil 15, High Performance и Elements Trofeo Cashmere.

Почитателите на перфектния стил имат възможността да поръчат по мярка както своя формален гардероб, така и гардероб за свободното си време - Luxury Leisurewear, както и обувки и аксесоари.

Подходът при услугата е изцяло индивидуален, срещите със специалиста са лични. Може да бъде извършена в бутика на марката или където и да е другаде, мястото и времето се избират от клиента. Това може да е дома, в офиса или друго място, където човек се чувства комфортно.

Поръчката е интимна среща. Всеки костюм започва с разговор, който води до лична скица и избор на ексклузивни тъкани, създадени от най-редките влакна в света. Ушиването се извършва в три фитинга, с повече от 200 поръчкови парчета, сглобени експертно на ръка, използвайки техники, утвърдени от времето.

Услугата се извършва от специално обучени промоутъри и се предлага от всички бутици на Zegna по света. Изборът е изключително богат откъм материи, модели и възможни комбинации, както и индивидуални характеристики като бродиране на монограми, работещи илици, рогови копчета и пр.

Ценителите на изтънченото облекло имат възможността да получат безценни съвети за перфектен стил в бутик Ermenegildo Zegna, като заявят своята индивидуална среща с експерт-шивач в бутика на ул. Съборна 2 или на 02/981 83 72 и 0888 380 233.

Прочетете повече за услугата „Made-to-Measure”  на https://shop.mdl.bg/article/ermenedjildo-dzenya-brandat-na-bogatite

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР