Гуен Стефани вече е сгодена жена

eva.bg 28 October 2020

Снимка: Instagram

Години наред хората се възхищават на голямата любов между Гуен Стефани и Блейк Шелтън. Те се превърнаха в една от любимите двойки в музикалната индустрия, които са заедно във всичко – и в живота, и на сцената.

Най-накрая Блейк реши да направи Гуен своя съпруга. Щастливите новини певицата съобщи в Инстаграм, показвайки новия си пръстен, който вече ще краси лявата й ръка:

„Да!“, написа Стефани. Блейк също не се сдържа да отбележи повода в социалните мрежи: „Гуен, благодаря ти, че спаси моята 2020 г., както и живота ми занапред. Обичам те!“, написа той.

Двойката се среща за пръв път през 2015 г. на снимачната площадка на музикалния риалити формат The Voice. През същата година и двамата претърпяват разводи – Блейк след четири години брак с Миранда Ламбърд, а Гуен след 13-години брачен живот с Гавин Росдейл.

В рамките на риалити формата те си партнират на сцената често, като започват да бъдат канени и в други телевизионни програми, където да изпълняват дуети. Сближават се бързо и не отнема много време, за да разберат, че са повече от близки приятели. Останалото, както се казва, е история.Вече пет години са заедно, а ето че скоро ще минат и под венчилото.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР