Криси Тейгън и Джон Леджънд загубиха бебето

eva.bg 01 October 2020

Снимка: Instagram

Криси Тейгън и съпругът й Джон Леджънд загубиха бебето си след няколкодневна борба на лекарите да овладеят тежкия кръвоизлив на бременната звезда.

34-годишната тв водеща и модел бе приета в болница заради кървене в следствие на проблеми с плацентата.

Въпреки кръвопреливането обаче, те загубиха бебето, което бе момченце и за което вече бяха избрали името Джак. Не е ясно в кой месец от бременността се случва тази трагедия. Светът научи, че двамата очакват бебе през август месец. Те вече имат две деца – дъщеря на четири годинки, и син да две. Това щеше да е третото им детенце.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ето и част от емоционалното обръщение на Криси Тейгън в Инстаграм, с което съобщава за трагичното събитие и пусна снимки от болницата.

„Изпитваме такава болка, за която само сме чували досега. Така и не успяхме да спрем кървенето, въпреки преливанията. Просто не беше достатъчно.

Досега не сме избирали имената на децата си предварително. Но поради някаква причина започнахме да наричаме този малчуган в корема ми Джак. Така че той винаги ще бъде Джак за нас.

Джак положи толкова много усилия да стане част от семейството ни и ще бъде. Завинаги.

Благодарни сме за живота, който имаме, за прекрасните ни деца Луна и Майлс, за всички удивителни неща, които сме преживели. Но не всеки ден е слънчев. И през тези мрачни дни ние ще скърбим и ще плачем. Но и ще се прегръщаме и обичаме още по-силно, за да преживеем това.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР