Ирина Шейк демонстрира ритуала си за красива кожа

eva.bg 18 September 2020

Снимка: YouTube Vogue

Когато и папараците да уловят Ирина Шейк, тя изглежда безупречно. Е, все пак говорим за една от най-красивите жени в света, но дори и тя има своите тайни и правила за красота.

Модната библия Vogue обича да ни дава достъп до тоалетките на най-големите красавици и сега дойде ред на Ирина. Тя разкри как постига естествена, нежна визия всеки ден.

Един от ключовите фактори да изглеждате перфектно почти без грим, са веждите. Ако те са добре подчертани, всичко след това изглежда много по-добре. Ирина обича да нанася малко оформящ спрей за коса върху малка четчица, за да среши веждите си и да ги „запечата“ в правилната им форма цял ден.

Моделът започва деня си с чаша топла вода с лимон. Ирина е категорична, че това оказва много положителен ефект върху кожата й. Преди да нанесе какъвто и да било грим върху лицето си, тя хидратира кожата си в дълбочина, използвайки крем с лека текстура, без олио. Това според Шейк е много важно за да може кожата да диша. Вижте останалите стъпки от рутината й в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР