Деми Мур: усмивки от детството

eva.bg 11 September 2020

Снимка: Instagram

Мина една година, откакто Деми Мур издаде мемоарите си в книгата, наречена „Inside out“. В нея актрисата разкри абсолютно всичко, през което е преминала в живота си до момента, започвайки от крехкото си детство – разтърсваща история, в която не са спестени доста тежки епизоди от съдбата на Деми.

„Не, нямам абсолютно никакво намерение да бъда жертва“, заяви малко след излизането на биографичната книга актрисата в едно от интервютата си. Тя просто искаше да разкаже откровено и без какъвто и да било филтър своите възходи и падения.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

По случай годишнината от издаването на мемоарите, Деми реши да сподели снимка, включена в книгата, на която е съвсем малко момиченце. На кадъра невръстната Деми се смее на нещо: „Уловен миг на щастие!“, написа актрисата.

Днес Мур е решена да се съсредоточава предимно върху усмивките и хубавите неща в живота. На 57 тя е необвързана, с три пораснали дъщери и напълно удовлетворена от себе си и живота: „Да разбера, че мога да съм щастлива сама със себе си и без мъж до мен, бе един от най-невероятните подаръци, които можех да си подаря“, споделя Деми.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР