Пълноценна почивка за цялото семейство с Green Life Bansko

Подарете си незабравимо лято в сърцето на Пирин

29 July 2020

Истинска почивка с децата? Да, възможно е. Защото можеш да имаш всичко. Още това лято.

Панорамни гледки, безгранично зелено, кристален въздух, ледени потоци и всичко, което подарява магията на планината. А в сърцето ѝ – Green Life Bansko, мястото за истински релакс. Почивката ви е гарантирана от разнообразните възможности, които комплексът предлага за цялото семейство.

На място ще се насладите на уелнес центъра с басейн, парна баня, арома и финландска сауна, ледена зона, фитнес. Богата селекция на свежи продукти и разнообразие и за най-капризните ще откриете в бюфетния ресторант.

Децата няма да скучаят. Освен обширните поляни, които предлага естествената среда, малчуганите могат да участват в специален скаутски лагер. Те ще получат истински униформи, значки, чин и ще положат скаутска клетва. Очакват ги 5 дни игри на открито, походи, състезания, езда, опознаване на природата и още много приключения.

Малките посетители ще могат да се забавляват и в приключенския парк на комплекса, преодолявайки различни предизвикателства. Хлапетата могат да преминат малък или голям кръг с различна степен на трудност според възрастта си. Те могат да изкатерят алпийската стена, да се спуснат по специалния тролей, вдъхновен от естествената среда на планината.

На разположение на гостите са супериорни двойни стаи, студия и апартаменти с една или две спални. Те са оборудвани с всичко необходимо, за да изживеете пълноценна почивка в сърцето на Пирин.

Банско е изходна точка за едни от най-зрелищните планински маршрути у нас, които предлагат незабравимо изживяване както на запалените планинари, така и на любителите на планинските залези и красивата природа. Каквото и да изберете, ваканцията за малки и големи в Green Life Bansko това лято ви гарантира заслужена почивка.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР