Ах, този Бърни! На 89 години стана баща за четвърти път

Този път милионерът има момченце

eva.bg 02 July 2020

Снимка: getty images/guliver

Новината, че бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става баща за четвърти път успя да шокира всички. Не заради бройката на децата, а заради възрастовата разлика. Той е на цели 89 години, а най-голямата му дъщеря Дебора е на 65. Тоест, тя спокойно би могла да бъде баба на детето му...

Но, когато Бърни иска нещо, Бърни го получава. Милионерът и настоящата му 44-годишна половинка Фабиана Флоси в крайна сметка се решиха на сериозната стъпка да имат дете и преди броени дни четвъртият наследник на фамилията Екълстоун проплака за първи път.

Този път Бърни има момченце. Предишните му три деца са все момичета. Освен 65-годишната Дебора, която е от първата му съпруга, той е баща и на 35-годишната Тамара, както и на 31-годишната Петра, които са от втората му жена. Междувременно трите му отдавна пораснали дъщери са го дарили и с пет внука.

Така че, какво е още едно дете в и без това голямата фамилия на Бърни Екълстоун. Момчето ще носи гордо името Ейс.

„Отдавна съм пенсионер и нямам работа, така че ще мога да отделя доста време на бебето“, каза Бърни, който се ожени за настоящата си половинка Фабиана през 2012 година. „Много съм щастлив за съпругата ми, защото тя от няколко години мечтае да има бебе. Пък и ще си има някого, след като аз си отида от този свят“, каза още той.

Честито на родителите!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР