Givenchy обяви новия си креативен директор

eva.bg 16 June 2020

Снимка: Instagram

След три години достойно ръководство на модния гигант Givenchy, Клеър Уайт Келър се оттегли от поста си на креативен директор, както стана ясно през април тази година.

Клеър бе първата жена, ръководила модната къща и бе назначена през 2017 г., заемайки мястото на Рикардо Тиши – име, след което Келър не можеше да си позволи да ни разочарова.

Коронавирусът донесе много сътресения в модата, но нейният свят започна да се променя и да се справя със ситуация. А Givenchy най-после откри креативния ум, който да продължи усилената работа и назова името му.

Наследникът на Клеър е Матю Уилямс. Той е на 34 и е основател на американския бранд 1017 Alyx DSM. От самото начало Матю бе един от кандидатите с потенциал, а сега от компанията LVMH потвърдиха официално, че той заема поста на творчески директор.

Първата колекция от Уилямс ще видим чак през октомври. „Толкова съм благодарен – сега ще мога да изпълня мечтата на живота си! В тези трудни времена искам да донеса надежда и положителни промени в света“, сподели той.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matthew M Williams (@matthewmwilliams) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР