22 години, откакто си обещаха вечността

Синди Крауфорд и Ранди Гербер отпразнуваха годишнината си…

eva.bg 02 June 2020

Снимка: Instagram

„Преди 22 години убедих Синди Крауфорд да отлети с мен. Оттогава не съм я пускал. Честита годишнина!“, написа Ранди Гербер в Инстаграм профила си, където публикува снимка, правена след сватбата им със Синди на Бахамите – райското кътче, на което двамата си обещават вечността.

Щастливата съпруга също не пропусна да сподели кадър от сватбата си с Ранди и да си припомни някои безценни моменти: „Не мога да повярвам, че минаха 22 години, откакто излетяхме за Бахамите с група приятели и най-близките ни, за да си кажем заветното „да“! Обичам теб и живота, който имаме. Благодаря ти, че си до мен в това нещо, наречено живот. Не бих могла да си представя да го изживея с някой друг. Наздраве, за още толкова години!“, написа тя.

Всяка година за Синди и Ранди датата на сватбата им е един от най-големите празници. „Щастлива съм, че продължаваме да празнуваме годишнината си, дори след толкова време“, сподели Синди на миналата им годишнина.

Ранди пък неведнъж е казвал, че не просто е успял да спечели най-красивото момиче на света, а момичето, което прави света му красив. Днес двамата се радват на две прекрасни деца – Кая Гербер, която вече е един от най-успешните модели в индустрията, и Пресли Гербер, който също показва афинитет към модата и се опитва да пробие в този бизнес (явно е семейна черта!).

В света на известните истинската любов, която устоява на годините и всички останали трудности, е същинска рядкост. Синди Крауфорд и Ранди Гербер има защо да празнуват!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР