Семейната идилия на Дженифър Лопес

eva.bg 18 May 2020

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес е една от най-големите знаменитости в шоубизнеса и е доста заета дама.

По време на карантината тя трудно се справя с това да не живее на бързи обороти и да няма толкова ангажименти, но пък сега по-ясно от всякога осъзнава, че семейството е по-важно от всичко.

Певицата сподели две снимки от неделната си сутрин с възлюбения й Алекс Родригес: „Когато заглавията във вестниците са плашещи, е много важно да си близо до онези, които са най-ценни за теб – да ги прегръщаш по-силно и да им казваш непрекъснато колко много ги обичаш!“, написа Джей Ло.

Тя трябваше да сключи брак с Алекс това лято, като двамата планираха да вдигнат голяма сватба в Италия. Коронавирусът промени тези планове, но те споделиха, че са готови да чакат и че няма нищо по-важно в момента от това, че са заедно и се подкрепят в трудния момент.

Наскоро Дженифър сподели в мрежата, че единственият начин да запази спокойствие, насред икономическите и социалните кризи сега, е да се съсредоточи върху хубавите неща в живота си – децата, любовта, здравето на семейството й и всички останали позитивни неща, които е започнала да забелязва, че й се случват всеки ден.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР