Мотивация за лятото: Дженифър Лопес

eva.bg 16 May 2020

Снимка: Instagram

Без каквито и да било извинения и оправдания, всеки ден Дженифър Лопес тренира и се грижи за доброто си здраве и фигура.

Дисциплината й е просто похвална и може само да послужи за мотивация на всички, които искат да влязат във форма за лятото.

Певицата сподели две снимки от домашния си фитнес, след поредната си тренировка. Джей Ло не е излизала от форма, така че е напълно готова за лятото, късите рокли и банските.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

„Ако няма предизвикателство, няма и промяна“, написа Лопес към снимките. Тя винаги предизвиква себе си и мускулната треска не я плаши.

Когато я питат кои са златните й правила, с които на 50 изглежда перфектно, Джей Ло изброява няколко основни неща. Първо, за да може тялото й да понесе тренировки всеки ден, то има нужда от много хидратация. Дженифър пие колосални количества вода, а това пречиства тялото й и го прави по-жизнено по време на тренировка.

Лопес е изхвърлила кофеина напълно от менюто си. Алкохолът също е забранен. Диетологът й позволява само безкофеиново кафе.

Друг важен фактор, с който певицата не прави компромиси, е сънят. В десет вечерта Дженифър е под завивките, освен ако няма участие.

Колкото до храненето – чистите продукти са задължителни. Джей Ло се храни балансирано и разнообразно, но се старае да не приема никакви обработени храни. Тя набляга на зеленчуци като спанак, тиквички и броколи. Похапва всякакво месо, като обожава и риба, за която всички диетолози и лекари единодушно се съгласяват, че е невероятно полезна за тялото. 

„Грижа се за себе си и това личи. Тялото ми се отблагодарява за тези грижи", казва Дженифър.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР