Подкаст "Крем брюле" II

„Крем брюле” е подкаст на списание EVA, в който Ирина Иванова и Адриана Попова изследват сладките страни на живота, търсят жената и неизменно стигат до мъжа. От две злини те винаги избират по-добрата.

Адриана Попова, Ирина Иванова 11 May 2020

Във второто издание на „Крем Брюле” Адриана и Ирина (двете обещават да обяснят защо са нарекли така подкаста си веднага след като се сетят защо наистина) разговарят с двама лекари - д-р Георги Попов, специализант последна година оториноларингология и д-р Ангел Механджийски, специализант първа година неврохирургия.

В много медии вече чухте мненията – при това често диаметрално противоположни – по повод пандемията на едни от най-големите специалисти в България. Тук обаче говорят младите лекари, които тепърва тръгват по пътя си.

Задаваме им и вече поизтръпналите от честа употреба въпроси от типа „за“ или „против“ мерките и „за“ или „против“ ваксините са, но също така и някои други, не по-малко важни - защо вече в Медицинския университет се изучава самоотбрана, какво ще се случи след като отмине кризата и хората забравят, че са ръкопляскали от терасите си на медиците и как са избрали тази професия на живот и смърт. И двамата единодушно заявяват, че са го направили, разбира се, най-вече заради огромните заплати.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР