Вечеря на свещи с Хули Леонис

Екзотично и гурме между 3 и 5 D

Лилия Илиева 07 April 2020

гардероб: Хули Леонис - Rollmann, Лилия Илиева - панталон и риза Luisa Cerano от магазин Basler

Снимка: Микаел Стефанов

С 55 хиляди последователи във фейсбук, над 22 хиляди гледания в youtube и седем книги, Хули Леонис привлече вниманието на EVA особено след премиерата на последната си „Очевидната скрита истина за любовта“, която напълни Клуб 1 на НДК на връх 14 февруари.

И докато много жени вечерят на свещи с мъже, след като са консултирали картите им с астролог, ние избрахме да вечеряме със самия астролог. Хули е по-различен от колегите си. Той няма да предскаже какво ще ви се случи, а какво можете да реализирате сами. Така че в разговора ни с него стана въпрос за реалностите 3 D и за 5 D. Говорихме за реалността, в която човек е смел да прави избори, с отговорността, че ще трябва и може да им плати цената. Стана дума и за партньорските хороскопи, умението да обичаме и важността да изразяваме това, което чувстваме, за смелостта да живеем това, което чувстваме и искаме. 

"Тази година в следствие на съвпада на Плутон и Сатурн - каза Леонис, - можем да наблюдаваме как се активират страховете ни с пълна сила. Част от това са новините за корона вируса, който всъщност е разновидност на грип. Предстоят още различни паники. Те са урок да се справим със страховете си, за да можем да продължим на по-високо ниво на съзнание, осъзнаване и информация."

Една необичайна вечеря на свещи. Четете в новия брой на EVA.

Търсете ни на бензиностанциите и във всички работещи места за продажба на преса и печатни изделия.

Може да ни закупите и онлайн – https://eva.bg/magazine#.XoXfMnLgp8I. Доставката е чрез български пощи и е безплатна за вас

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР