Леонардо ди Каприо се наслаждава на карантина с приятелката си

Актьорът е изолиран с Камила Мороне и не може да се оплаче от обстоятелствата…

eva.bg 26 March 2020

Снимка: Getty Images

В ужасния период на необходима самоизолация истински късметлии са тези, които могат да бъдат под карантина с половинките си.

Леонардо ди Каприо е под карантина с приятелката си Камила Мороне, с която вече са заедно от около две години.

„Двамата така или иначе са постоянно заедно, а сега просто се наслаждават на възможността за още споделено време под един покрив. Двойката не обича да афишира отношенията си и държи на дискретността, но Леонардо и Камила са наистина влюбени и щастливи един с друг“, издава приближен до двойката пред таблоида Us Weekly.

Лео има имидж на заклет ерген, а жените, които остават кратко до него, обикновено са завидни красавици в 20-те си. Камила Мороне не е изключение – тя е на 22 и е модел. Връзката им обаче вече продължава доста дълго за стила на ди Каприо и някои хора вече спекулират, че Мороне може като нищо да се превърне в съпруга на големия актьор.

Това засега са само приказки, както се казва, но въпреки това Мороне е по-различна от предишните половинки на Леонардо. Тя е доведена дъщеря на Ал Пачино. Нейна майка е Лусила Сола, която бе дългогодишна приятелка на Пачино. Ал е помогнал за отглеждането на Камила и макар че нямаше брак с майка й, спокойно би могъл да мине за неин доведен баща. Ако Леонардо ди Каприо не внимава с това момиче, рискува да се изправи срещу гнева на Кръстника.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР