Няма невъзможни неща. Доказват го 7 вдъхновяващи жени

eva.bg 05 March 2020

Седем от най-вдъхновяващите български жени разкриват какво се крие „зад кулисите” на успеха им в рамките на събитието „She`s the one”.

Кои са те?

Легендарната актриса Татяна Лолова; Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американски учебник по литуратура; уникалният боец и вдъхновител Биляна Савова - основател фондация „Мога Сам“ в помощ на хората с множествена склероза; уважаваната журналистка и тв водеща, с която започва всеки предиобед - Деси Стоянова; първата българка, изкачила Еверест, майката на 3 деца адвокат Петя Колчева; топспециалистът по акушерство, пренатална медицина и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева; сървайвърът от деня на своето раждане изпълнителен директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева!

Тези толкова специални, вдъхновяващи и харесвани жени ще споделят своите житейски и професионални пътеки, спадове и върхове в откровен разговор с водещата Рени Веселинова и с публиката. Това ще се случи на 30 март в столичния клуб City Stage.

Събитието „She's the one” се организира от dir.bg, а подбраните дами могат да бъдат описани най-добре с израза „Няма невъзможни неща”. Убедете се сами като чуете техните истории.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР