Говори с EVA и Дарин Маджаров

22 February 2020

Говори с EVA се завръща с 5-то издание, като темата този път е „Училище на бъдещето – образование на всички платформи”.

Ще си говорим за сблъсъка на дигиталното и аналоговото. Могат ли да си партнират? Възможно ли е едното да съществува без другото? Ще се радваме заедно да обсъдим къде се срещат традиционното и неформалното образование и до колко е успешно съчетаването им. Как се борим срещу функционалната неграмотност и какво можем да почерпим от международния опит в стратегията си към по-ефективно образование? Какво е бъдещето на науката и готови ли сме за него?

В дискусията ще се включи и Дарин Маджаров - създател на онлайн платформата Уча.се, която дава възможността на учениците от 1-12 клас да изучават на разбираем и интересен език учебния материал чрез видеоуроци и тестове по всички предмети.

Истински благородната кауза превръща иначе скучните учебни скамейки в онлайн приключения с различна тематична насоченост. Заради креативната идея, Дарин и екипът му са успели да привлекат интереса на над 600 000 регистрирани ползватели.

Изгледани са до сега над 53 000 000 видео урока. Той е уверен в това, че ключът към щастливия живот е доброто образование и уменията, които трупаме през съзнателния си живот.“

Регистрирайте се сега на https://event.gg/14135/ Регистрацията осигурява достъп до дискусионната част и коктейла след събитието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР