Говори с EVA и Ивайло Бонев

17 February 2020

Говори с EVA се завръща с 5-то издание, като темата този път е „Училище на бъдещето – образование на всички платформи”.

Ще си говорим за сблъсъка на дигиталното и аналоговото. Могат ли да си партнират? Възможно ли е едното да съществува без другото? Ще се радваме заедно да обсъдим къде се срещат традиционното и неформалното образование и до колко е успешно съчетаването им. Как се борим срещу функционалната неграмотност и какво можем да почерпим от международния опит в стратегията си към по-ефективно образование? Какво е бъдещето на науката и готови ли сме за него?

Един от участниците  в дискусията е Ивайло Бонев. Той е отдаден социален предприемач и един от създателите на образователния център „Технократи”.

След като завършва образованието си в чужбина, Ивайло се връща отново в родината си, за да предаде наученото.

Той намира своето призвание в сферата на социалното предприемачество, а в децата, които обучава - свое вдъхновение.

Основава „Технократи“, за да използва естествените качества на детския ум - въображението, любопитството и изобретателността - и да ги трансформира в нещо по-добро - реални знания и умения. Ивайло използва технологиите, за да покаже на децата, че чрез тях могат да реализират своите идеи.

Регистрирайте се сега на https://event.gg/14135/ Регистрацията осигурява достъп до дискусионната част и коктейла след събитието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР