Мила Йовович: Да родиш на 40+

eva.bg 21 January 2020

Снимка: Instagram

Миналото лято Мила Йовович сподели щастливата новина, че ще стане майка за трети път.

Сега 44-годишната актриса разкри пред своите Instagram последователи, че на тази възраст й е по-трудно, отколкото с първите й две бременности. Остават само около две седмици, преди да се роди рожбата й, а тя се чувства малко несигурна:

Съвсем скоро ще стана майка за трети път и не мога да опиша колко съм благодарна, че успях да забременея, защото на моята възраст това наистина е благословия. Но готова ли съм за това дете? Остават около две седмици преди големия ден и всяка друга майка знае колко е труден и изтощаващ последният месец.

Дами, кое е най-трудното, с което сте се сблъсквали в последния месец от бременността си? Съжалявам, но ще се почувствам по-добре, като знам, че мъките ми са споделени.

Глезените ми са станали слонски, гърбът и кръстът ме болят ужасно много, а за съня изобщо забравих. Това ме плаши, защото ако бебето е толкова шумно, колкото най-голямата ми дъщеря, това означава, че няма да видя сън в следващите няколко години! Честно казано нямам търпение да мога да ходя на фитнес отново, както и да мога да си слагам чорапите сама! Само още две седмици...“, изповяда се Мила пред своите почитатели.

Хората побързаха да я подкрепят и да й вдъхнат кураж. Актрисата е далеч по-предпазлива с третата си бременност, отколкото с предишните две.

През изминалите месеци тя разкри, че не си позволява никакви тренировки – нещо, което е правила постоянно, износвайки първите си две деца. „Старая се да съм изключително внимателна и да не рискувам с нищо, което би ме поставило в риск от спонтанен аборт“, заяви Йовович.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР