На 43 Мила Йовович е бременна с трето дете

eva.bg 08 August 2019

Йовович със съпруга си и двете им деца

Снимка: Instagram

Актрисата Мила Йовович разкри щастливата новина, че очаква трето дете от съпруга си Пол Уилям Скот Андерсън, пускайки снимка в Инстаграм, от която се вижда, че вече е в напреднала бременност. Тя и Пол имат още две деца – на 11 и на 4 годинки.

Оказва се, че има причина да чака толкова дълго, преди да сподели с всички, че е бременна. „След като преди 13 седмици разбрах, че съм бременна, изпитах доста смесени чувства – от пълна радост до дълбок ужас. Заради възрастта ми и загубата на бебето при последната бременност, съзнателно не исках да се привързвам към това потенциално наше дете прекалено бързо.

Очевидно последните няколко месеца не бяха особено забавни както за мен, така и за семейството ми. Живеехме на тръни, чакайки лоши новини от лекарите, следейки резултатите от тестовете, прекарвайки толкова много време в докторските кабинети.

Но лекарите вече са категорични – всичко с бебето е наред! Благословени сме да имаме още едно момиченце! Пожелайте късмет на мен и на бебето ми! Изпращам ви цялата си любов и ще ви държа в течение на бременността си“, заяви в поста в Инстаграм Мила Йовович.

Най-искрено желаем всичко наистина да е наред и на бял свят да се появи това така чакано и обичано момиченце.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР