Да чуем Мила Роберт!

eva.bg 11 January 2020

Мила Роберт изпрати 2019 година с нов сингъл и посрещна 2020 с обещание за албум. Дебютната студийна продукция на певицата „Еготрип“ ще бъде факт през месец май. „Такт“ пък е името на най-новия й сингъл, който си е истинска изповед. текстът е написан от самата нея и е вдъхновен от последната ѝ любовна история. Мила решава да излее чувствата си под под формата на музика, след като приключва отношенията си с друг популярен български изпълнител, чието име не желае да разкрива все още.

„Мога да кажа, че 2019 беше изключително успешна година за мен и съм много благодарна. За новата година си пожелавам много работа, вдъхновение… и да слушам песните си по радиото, докато си живея живота“ – споделя Мила в типичния си закачлив стил.

Албумът „Еготрип“ ще включва вече издадените „Наше си е, Саше“, „Нещо грубо“, „WTF”, „ТАКТ“ и още десет нови песни, включително дуети с други български изпълнители. Всичките песни са създадени от Мила и Явор Карагитлиев – Jazzdork, записани с Денис Попстоев (Southwick) и се мастерират от Петър Костов – Бате Пешо (Скандау). Целта на Мила е албумът да има свежо звучене и да показва всички аспекти на живота днес – от постоянната ни зависимост към социалните мрежи, през смисъла на животите ни, до грешките в любовта.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР