Засияйте с пълния си блясък, време е за парти!

eva.bg 06 December 2019

Декември е! Месецът, с който посрещаме студения сезон, но заедно с него и най-топлите празници, срещи и поводи, събирания и, разбира се, шумни партита.

В един такъв тържествен месец, в който оставяме всичко ненужно в предишната година, посрещайки новата с усмивка и вълнение, искаме да изглеждаме великолепно, в тон с бляскавата обстановка около нас.

Не е нужно много, за да може по-ежедневната визия да се превърне в прелестна, за да сме готови за партито довечера. Истината е в детайлите (и винаги се е криела там!). Бижутата са перфектният начин да внесем елегантност и блясък в тоалета си. Един простичък елемент като колието или гривната може да внесе мигновено елегантността, която търсим, или пък да завърши онези визии, които изглеждат някак монотонни.

Бижутата са много лични и специални предмети, защото издават много за своите притежатели – те са изразно средство, жест, почерк. С избора си на бижу за вечерта, без да казвате нищо, разкривате хиляди неща. Бижутерията на BirSé успява да задоволи всеки вкус и стил, предлагайки богатство от модели, изделия и камъни.

От златни и сребърни артикули с естествени камъни, до изящни диамантени бижута – BirSé ви помага да пуснете въображението си на воля и да изберете този аксесоар, с който да заявите себе си най-добре.

Ето и няколко идеи, с които да засияете с пълния си блясък на партито, към което сте се запътили:

Червеният цвят е един от най-изразителните, а е научно доказано, че подобрява настроението, зарежда с енергия и с него изглеждате (а и се чувствате!) по-привлекателни. Затова, дори и в малки „дози“, червеното може да направи визията ви празнична и красива. Пръстенът и гривната от сребро, обагрени с естествен рубин, са детайлите тук, които ще направят впечатление у всеки. (Откраднете визията от снимката: Сребърна гривна - Естествен рубин)

Висящите обеци са перфектният избор за една празнична вечер. Те приковават вниманието към лицето и могат да са завършека на грима, който сте избрали да си сложите. За да не отнемете от блясъка на визията си, по-добре носете висящите обеци с прибрана коса. Ако залагате на златни такива, задължително останалите бижута по вас също трябва да бъдат златни, за да бъде всичко в тон и елементите да не се „конкурират“, а да са в хармония.

За онези, които имат афинитет към по-спортно-елегантните визии, могат да заложат на колие с инициалите на любим човек или пък на златно колие със собственото си име. Така хем ще подчертаят тоалета си с бижу, хем ще избягат от това да изглеждат твърде ангажиращо. (Откраднете визията от снимката: Сребърно колие с буква)

Много дами предпочитат да фокусират аксесоарите си на едно място. Това най-често се случва с наслагването на колиета с различна дължина или пък в комбинирането на пръстени и гривни. Тук виждаме втория вариант. Комбинираният пръстен е най-лесният начин да постигнете горепосочения ефект, но без да се притеснявате, че може някоя от халките да изпадне, докато танцувате и се забавлявате. Съчетанието на подобен пръстен с подходяща гривна внася още малко разкош във визията. (Откраднете визията от снимката: Масивен златен пръстен)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР