Защо пие Аланис Морисет

Въпросът изисква достатъчно сериозен отговор и певицата го дава в новия си сингъл „Reasons I Drink“

eva.bg 04 December 2019

Имаме нова песен от така любимата ни Аланис Морисет и няма как да не я споделим с вас. Става въпрос за песента „Reasons I Drink“, която е част от предстоящия нов албум на канадската звезда „Such Pretty Forks In The Road“. Той ще излезе на пазара чак през май месец догодина, но пък вие може да се подготвите да го чуете на живо, защото Аланис планира голямо турне.

За огромно съжаление на европейските й фенове, засега турнето е планирано само за територията на Северна Америка. Да се надяваме обаче, че ще прескочи и до Европа. За повече информация посетете: www.alanis.com.

Сигурно една от причините поне засега да се ограничава чисто географски като концерти, е фактът, че съвсем наскоро стана майка за трети път. 45-годишната Аланис роди третото си дете през август тази година. Тя и съпругът й Марио имат още дъщеря на име Оникс, която е на три годинки и син - Евър на осем години. Със сигурност желанието й  да не се отдалечава твърде много от тези прекрасни деца стои в основата на липса на дати за Европа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР