Аланис Морисет – родена да бъде майка

eva.bg 23 October 2019

Снимка: Instagram

Обичаме музиката на Аланис Морисет, но трябва да признаем, че нейното призвание е както да бъде звезда на музикалната сцена, така и да е всеотдайна майка.

Наскоро тя роди третото си дете – малкият Уинтър Мърси е едва на два месеца. Аланис не спира да пуска снимки с него в Инстаграм, които отразяват истинската реалност в ежедневието на една майка - без излишни филтри за разкрасяване, без поза, без изкривяване на истината. Да, някои може да се възмутят от факта, че не спира да показва как кърми бебето, но пък това е реалността и на Аланис й харесва. При това толкова много, че както бе с предишните си деца, е решена да кърми Уинтър докато самият той не се откаже. Първия си син Евър го кърми до 17-месечна възраст.

Наскоро Морисет пусна снимка на мама и бебе от ваната, а последната пък показва как двамата се радват един на друг на дивана, явно след като го е накърмила.

Другите две деца на певицата са на осем и на три годинки. Тя разкри, че е имала няколко спонтанни аборта, преди да роди третото дете. Те обаче не са я отказали от мечтата да има още деца, защото това така да й харесва. И си личи.

Винаги съм искала да имам три деца. Но се изправих пред няколко здравословни предизвикателства, преживях няколко аборта и не вярвах, че това ще се случи. Разбрах какво е истинска загуба, но усетих и щастието да задържиш бебето, да го износиш, да го родиш“, коментира преди време Аланис.

Вижте в галерията ни снимки от ежедневието й.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР