След няколко аборта – Аланис бременна на 45

Певицата с впечатляваща фотосесия за списание Self

eva.bg 27 June 2019

Снимка: self

В откровено интервю за списание Self певицата Аланис Морисет разказва за няколкото спонтанни аборта, които е преживяла, за емоционалната травма и огромната болка, които са й донесли, както и за щастието в крайна сметка да се радва на една щастлива и спокойна бременност в момента, на 45-годишна възраст.

Аланис краси корицата на изданието с впечатляваща фотосесия. В момента тя е бременна с третото си дете.

Винаги съм искала да имам три деца. Но се изправих пред няколко здравословни предизвикателства, преживях няколко аборта и не вярвах, че това ще се случи. Толкова исках и се молех да съм бременна... Покрай неуспехите и опитите научих толкова много неща за тялото ми, за биохимичните процеси, за имунитета и генетиката... Беше един доста мъчителен процес. Разбрах какво е истинска загуба, но усетих и щастието да задържиш бебето, да го износиш, да го родиш“, коментира Аланис.

Тя и съпругът й Марио Трийдуей вече имат две деца – Оникс на три години и Евър на осем. С третото дете забременява на 44-годишна възраст, през март тази година разкриха пред света щастливата новина за очакваното бебе. В момента певицата е на 45 години навърши ги на първи юни. Тя е щастлива и в очакване на третия наследник.

Аланис и Марио сключват брак през 2010. „Добре че не се отказах да търся принца, защото в един момент се бях отчаяла от мъжете. Смятах, че никога няма да намеря подходящия. Но не се предадох и открих любовта.  Затова и съветът ми към всички жени е: не се отказвайте от принца, търсете го, не се предавайте. Той съществува“, каза преди време Аланис.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР