Всички искат да се обличат като Меган Маркъл

Херцогинята бе обявена за най-влиятелната знаменитост по отношение на модния избор на хората...

eva.bg 20 November 2019

Снимка: getty images

Ако някога сте се съмнявали в стила на Меган Маркъл, то последните проучвания сочат, че той съвсем не е за подценяване.

Глобалното изследване и анализи, направени от Lyst (глобална модна търсачка), провъзгласиха херцогинята на Съсекс за най-влиятелната знаменитост по отношение на модния избор на хората през изминалата година.

Анализите обхващат основните трендове, както и интернет данните, които показват, че модните решения на Меган са повишили с 216% търсенето на сходни тоалети в интернет пространството.

Когато става дума за търсене, продажби и споменавания в социалните мрежи, свързани с модата, Маркъл се оказва с най-голям авторитет.

„Когато херцогинята на Съсекс смени около пет различни рокли тип риза на кралското турне в Южна Африка, търсенията в тази категория нараснаха с 45% за месец. Когато херцогинята облече пола от J. Crew, търсенията на съответния модел се покачиха с 570%, а общите търсения на бранда със 102%. На срещата с Дезмънд Туту през септември Меган облече рокля от Club Monaco и този модел се разпродаде за по-малко от 24 часа“, твърдят от Lyst.

Изглежда гардеробът на Меган Маркъл винаги успява да остави силно впечатление, а брандовете, които носи херцогинята, не биха могли да получат по-успешна реклама.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР