Домът, в който магията и изкуството оживяват

14 November 2019

Снимка: Architectural Digest

Домът не визуалния артист Ърс Фишер е толкова странен, приказен и екстравагантен, колкото и може да се очаква от творец като него.

Роденият в Швейцария скулптор, художник и фотограф – с всичко това се е занимавал през изминалите 20 години – е създал уникално кътче за себе си и семейството си на Западния Бряг.

За да има нужното пространство да даде воля на въображението си както относно имението, така и по отношение на градината, той изкупува няколко съседни имота, обединявайки ги в едно.

Парцелът се намира в окръг Солано, Калифорния. Самото имение преди това е била скромна сграда, построена през 20-те години на миналия век и използвана като сиропиталище през 50-те.

Е, сега, както може да се досетите, интериорът няма нищо общо с дом за изоставени деца. Всичко е малко в стил Уили Уонка и шоколадовата му фабрика. Вижте снимки от имението, заснето от Architectural Digest, в галерията ни.

Ние лично бяхме особено впечатлени както от приказните скулптури в двора, така и от картините над кухненския плот. Самата кухня пък е толкова пъстра, уютна и артистична, че няма как да не пожелаеш веднага да се развихриш над котлоните.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР