25 години по-късно: Ще има продължение на „Приятели“

eva.bg 13 November 2019

От толкова време милионите фенове на сериала „Приятели“ се надяват за нови епизоди, сезони и в общи линии каквото и да е, свързано с възраждането на любимите им герои.

Е, ето я и добрата новина. В момента актьорите водят преговори с NBC и поне засега всичко върви толкова добре, че е почти сигурно – ще се съберат отново.

Едва ли ще е цял сезон, а по-скоро ще е филм по повод годишнината. Преговорите се водят както с Къртни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър, така и със създателите на сериала – Дейвид Крейн и Марта Кауфман.

Всички те са склонни да се съберат отново за специален проект. И след като се разберат за хонорарите и сценария на филма, остава да се синхронизира програмата на всички шестима актьори и двамата създатели на шоуто, за да го заснемат.

Новината идва по-малко от месец след като Дженифър Анистън пусна първата си снимка в Инстаграм, която бе именно от скорошно събиране на актьорите. По-късно тя призна, че се готви нещо, свързано с „Приятели“, но още било рано за каквито и да е коментари.

Сериалът включва десет сезона, които NBC излъчи в периода от 1994 до 2004. Доскоро правата за излъчването им се държаха от Netflix, но преди близо месец в наддаването за тях победиха HBO и ги взеха при тях. Те платиха 425 милиона долара, за да ги излъчват на своите платформи в продължение на пет години. Това прави по 80 милиона на година. Впечатляващо, нали?!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР