Ралф Лорън изненада феновете на сериала „Приятели“

eva.bg 19 September 2019

Снимка: ralphlauren.com

Този уикенд, на 22 септември, ще се навършат 25 години от излъчването на първия епизод на култовия сериал „Приятели“. Новите поколения продължават да растат с шегите на сериала, които не са остарели и със секунда.

Ако някои са впечатлени от тактиките за съблазняване на Джоуи Трибиани и чувството за хумор на Чандлър Бинг, то други не могат да не забележат оригиналния и елегантен стил на Рейчъл Грийн, чийто герой бе изигран блестящо от Дженифър Анистън.

Както знаете, в сериала Рейчъл и огромната й любов към модата я отвеждат в офиса на Ralph Lauren. В сериала участие взема и самият Ралф Лорън, играещ себе си. Сега на дизайнера му хрумна страхотната идея да използва хубавия повод с годишнината на сериала и да създаде колекция, пресъздаваща визиите на Рейчъл на екрана.

Основните артикули в колекцията, които многократно сме виждали на малкия екран в „Приятели“, ще бъдат кожените якета, широките в прасеца ботуши, панталоните, палтата с животински принт и карираните поли. Разбира се, за мъжете ще има предложения, „откраднати“ от стила на Рос, Чандлър и Джоуи.

Тези от вас, които смятат да пътуват до Ню Йорк скоро, ще могат да разгледат и офиса на Рейчъл в Bloomingdale's на по чаша кафе (напълно безплатно!), по случай годишнината на сериала.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР