Всички обичат Дженифър Анистън

Доказателството: за около 24 часа над 11 милиона последователи в Instagram

eva.bg 17 October 2019

Снимка: getty images

Дженифър Анистън е безспорно една от най-обичаните актриси, чиито появи и действия продължават да предизвикват фурор с повод и без повод. През последните два дни в интернет пространството нейното име е едно от най-споменаваните, защото Джен реши да се присъедини в Instagram, след като дълги години се опази от социалните мрежи.

Любимката от „Приятели“, изиграла запомнящата се роля на Рейчъл Грийн в емблематичния сериал, твърдо отказваше да споделя част от живота си в мрежата. Когато създаде профила си, за броени часове тя се сдоби с повече от 6 милиона последователи, което наистина може да се нарече рекорд. В първите часове след присъединяването на Анистън в Instagram толкова много хора по света са се опитвали да я последват едновременно, че платформата започна да дава грешки и да не позволява за известно време профилът да бъде последван. Това обаче не попречи на увеличаването на последователите. Към момента те са 11,3 милиона и бройката продължава да расте.

Първият пост на актрисата бе трогателен. Тя сподели снимка с останалите актьори от „Приятели“ - Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери. Този кадър със сигурност е просълзил милионите фенове на „Приятели“, които се радват да видят, че те все още са такива и в реалния живот. Между другото – Матю Пери е единственият от колегите си от сериала, който все още държи фронта и не се изявява в социалните мрежи. Е, както видяхме, напълно възможно е това да се промени.

Типично за Дженифър, която умее да подхожда с чувство за хумор, тя сподели видео, в което се шегува с фурора около Instagram акаунта й и твърденията, че е "счупила интерент". Във видеото тя счупва един телефон в масата: „Кълна се, че нямах нямах намерение да го счупя! Благодаря на всички за милото, топло посрещане“, написа тя, очевидно говорейки за срива в Instagram, който се случи след наплива последователи. Важно е да отбележим, че много световни имена сами допринесоха за общата еуфория, споделяйки снимки, че Джен вече е в мрежата. Сред тях бяха Деми Мур, Гуинет Полтроу, Салма Хайек, Нина Добрев и много други...

Ние също нямаме търпение да виждаме повече от усмихнатата Дженифър Анистън, която сега ще може да пръска позитивната си енергия из целия интернет.

Интересен факт е, че тя е искала да стане терапевт, ако не успее като актриса. Дженифър неведнъж е споделяла, че обича да прави хората щастливи, а приятелите й винаги са идвали при нея, когато са искали съвет или са имали сериозен проблем.

„Обичам да изненадвам себе си, както и да си поставям предизвикателства. Обожавам онова чувство сутрин, когато имам пеперуди в стомаха, защото е дошъл новият ден. Това е нещо много специално“, казва тя.

„Смятам, че имаме много сродни души. Не мисля, че има само една единствена за всеки. Напротив. Мога да се похваля с приятелства, траещи вече 35 години. С такива хора човек сякаш сключва несъзнателен пакт – определена група хора си пасват и всички стават сродни души“, твърди актрисата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР