Дженифър Анистън и женската сила

eva.bg 09 October 2019

Снимка: PEGGY SIROTA FOR VARIETY

Силата на женитее темата на новия брой на списание Variety, а от корицата му, наред с други любими лица, ни гледа една от най-усмихнатите, силни и успели жени – Дженифър Анистън.

Причините именно тя да бъде едно от лицата са много. Анистън винаги е отстоявала себе си, без да позволява на социалните конструкти да контролират живота й и да й поставят граници. Актрисата неведнъж е нападана за това, че няма деца, както и че браковете й не продължават дълго.

Хората смятат, че ако не съм майка, не съм пълноценна. Но не е така. Не всички трябва да имат деца. Може би съм на този свят, за да допринеса с друго, а не с възпроизводството си. Една жена може да бъде успешна и щастлива, дори и ако няма късмета да бъде майка или съпруга“, заяви неотдавна Дженифър в интервю за Huffington Post.

За сметка на това обаче Анистън помага на много деца, които наистина имат нужда от нейната помощ. Това е и основната тема, за която актрисата говори в новия брой на Variety. Дженифър работи с St. Jude Children’s Hospital – педиатрична болница в Мемфис, Тенеси, която предоставя безплатна медицинска помощ на деца с рак и други животозастрашаващи болести.

Като популярно лице, Анистън помага много за даренията, от които се нуждае лечебното заведение, за да може да лекува децата. Отделно актрисата прекарва много време с малките пациенти, за да им вдъхне кураж и да помогне с каквото може. „Наех се да правя всичко, което е необходимо, за да допринеса максимално с каквото мога. Започнах да се срещам с децата и мога да кажа, че те са просто едни малки герои, малки чудеса. Нямате представа какво е да ги видиш, колко е трудно да приемеш, че тези деца преминават през нещо, което никога не трябва да е на плещите на едно дете, което трябва да има съвсем други грижи“, споделя Дженифър.

Актрисата поддържа контакт и с много от семействата на децата. „Повечето семейства идват от места с ограничени възможности, нямат финансовите средства, на които се радват други. Затова знам, че това е една значима, прекрасна кауза, в която мога наистина да допринеса.“

Това са дейностите, на които в момента Дженифър Анистън посвещава времето си. Съвсем скоро очакваме да я видим в новия сериал The Morning Show, където ще си партнира с Рийз Уидърспун. Затова не е чудно, че на въпроси като: „Излизаш ли по срещи“, Анистън отговаря: „Не, нямам никакво време за това.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР