Имате ли самочувствие?

13 November 2019

Ако не можете да отговорите на този въпрос категорично в следващите няколко секунди, вероятно проблемът ще се реши с приема на една таблетка дневно. Но такава, която помага не на психологическите, а на сексуалните функции на жените.

Около 48% от активните жени на възраст между 18 и 65 години споделят за интимен „дискомфорт“ като намалено сексуално удоволствие, нарушено равновесие на вагиналната флора, вагинална сухота. Нарушените функции на женското тяло пречат за сексуалното благополучие и самочувствие.

Естествено, ефективно и удобно решение е хранителната добавка Либифем с екстракт от каперси с антиоксидантен и детоксикиращ ефект, витамини С и Е и екстракт от растението Асафетида за стимулиране производството на полови хормони. Либифем възстановява естествената вагинална лубрикация, омекотява и хидратира кожата на лигавицата и увеличава притока на кръв към ерогенните зони. Либифем Меню 50+ пък освен изброените действия помага и за преодоляването на симптомите на менопаузата (топли вълни и нощно изпотяване).

Върнете женското си самочувствие за 30 дни с Либифем и се наслаждавайте на живота!

2019 – 194

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР