Кейти Холмс се завърна

eva.bg 08 November 2019

Снимка: ALEXEI HAY for Shape Magazine

Откакто Кейти Холмс се разведе с Том Круз, тя сякаш се скри от погледа на всички и не я виждахме нито в киното, нито където и да било другаде (с много малки изключения).

Единствената връзка, която актрисата е имала след развода с Круз, е тази с Джейми Фокс, която двамата ревностно криеха от хорския поглед и дълго пазеха в тайна (доколкото могат). Двамата са заедно от 2013 г., но дебютът им като двойка се случи чак тази година през май месец – на пищната Met Gala. Уви, броени месеци след тази поява стана ясно, че двамата се разделят след шестгодишна връзка.

Очевидно Кейти умишлено се е отдръпнала от светлината на прожекторите, за да може да подреди живота си. Сега обаче изглежда готова да говори, а и да взима роли на големия екран. Актрисата тъкмо излезе на две декемврийски корици на престижни списания, където даде откровени интервюта за живота си след развода с Том и раздялата с Джейми, а също и как се справя като родител с дъщеря си Сури. Едното списание, пред което Холмс застана, бе британското издание на Elle, а другото – Shape Magazine.

Вече официално е обявено, че ще гледаме актрисата в хорър филма „The Boy II“, а тя започна все по-често да се появява на различни звездни събития. „Кейти Холмс се завърна!“, пишат от Elle.

Пред Shape Magazine актрисата споделя, че най-сетне се е научила да поставя себе си на първо място: „Истински вярвам във важността на това да се грижиш за себе си и да бъдеш свой приоритет. Можеш да бъдеш най-пълноценен за важните хора в живота ти, ако се грижиш за себе си. И аз го правя. Всеки ден си отделям по 20 минути само за мен, в които пиша на един лист нещата, за които съм благодарна. Правя това, слушайки приятна музика. Това е моята ежедневна медитация“, разказва тя.

В момента дъщерята на Кейти и Том Круз – Сури - е на 13 години. Не е тайна, че Том не е виждал дъщеря си от години. Актьорът сам сподели, че причината за това са многото му ангажименти, но се предполага, че тъй като Круз е сциентолог, сектата не му позволява да вижда дъщеря си, защото там им съставят списък с лица, които е забранено да виждат. Кейти отглежда дъщеря си сама.

„Много сме близки. Прекарваме много време заедно, понякога дори си правим общи тренировки. Чувствам се благословена да имам такава специална дъщеря. Това е най-прекрасният подарък, най-голямата привилегия, която някога съм имала – да бъда нейната майка“, споделя Холмс.

Междувременно тя се опитва да остане здраво стъпила на земята, помагайки на когото може чрез различни доброволчески инициативи. А пред списание Elle заявява категорично, че не проверява името си в Google и не я интересува какво казват хората: „Времето ми е ценно и предпочитам да го прекарвам в компанията на семейството и приятелите си или пък гледайки стар филм, четейки хубава книга...“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР